Udvikling

Vi er gået sammen med Københavns Kommunes Børne- og ungeforvaltning om at finde skoler, der har interesse i at deltage i testfasen. Processen er i fuld gang.
 
Vores ambition er at udvikle Substy i tæt samarbejde med skoleledere, lærere og vikarer. Udviklingen er opdelt i tre faser: Udviklingsfase, pilotfase og testfase.
Herudover har 19 skoler på Sjælland og Fyn sagt ja til at være med i testfasen. Det var i 2016, hvorfra vi også fik en række udtalelser. Siden da har vi arbejdet på at rejse den nødvendige kapital og resurser. Det lykkedes i 2017 via Innovationsfonden, Smart Innovation og MentorDanmark. I 2018 er teamet bag derfor gået fuld tid på projektet og er klar til testfasen d. 3. april.
 
Allerede inden testfasen har Kastrupgårdsskolen på Amager været meget behjælpelig som sparringspartner i udviklingen af betaversionen.

Smart Innovation

Smart Innovation er Scion DTU’s projekt for effektiv udveksling af viden til produktudvikling i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Region Hovedstaden. Igennem Smart Innovation udvikler virksomheden et højteknologisk koncept eller en prototype i tæt samarbejde med forskere fra DTU. Forløbet understøttes løbende af Scion DTU’s innovationskonsulenter og forretningsrådgivere, der bistår virksomhederne i at opnå kommerciel succes.
 
Smart Innovation er støttet af:
 
        

Støtte og partnere

- Smart Innovation
- DTU Compute
- Innovationsfonden
- Teach First Danmark
- MentorDanmark
MentorDanmark | Nørre Voldgade 21, 3. sal, 1358 København K - Danmark | Tlf.: 71960715